Φρικιαστικό έγκλημα: 47χρονος αποκεφάλισε 6χρονο παιδί (Video)



 Ένας 47χρονος Ρώσος υπό την επήρεια ναρκωτικών αποκεφάλισε ένα 6χρονο αγοράκι που υποτίθεται ότι είχε υπό την προστασία του, την ώρα που η μητέρα του γεννούσε στο νοσοκομείο το έκτο παιδί της. Επίσης, μέχρι θανάτου μαχαίρωσε τον άντρα της η 26χρονη Λίλια Σουντάκοβα από τη Ρωσία, μοντέλο της ρωσικής Vogue, με δουλειές σε Ιταλία, Κίνα και Ιαπωνία.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος Μιχαήλ Γκρούσιν, σύντροφος της τραγικής μητέρας, είχε αφήσει το παιδί στον 47χρονο φίλο του Σεργκέι Ποντγκόρνοφ, ο οποίος, σύμφωνα με πηγή της ρωσικής αστυνομίας, είχε κάνει χρήση συνθετικών ναρκωτικών και αλκοόλ.

Όταν ο Γκρούσιν επέστρεψε στο σπίτι του στο Ενγκελς, μια πόλη νοτιοανατολικά της Μόσχας, αφού η 36χρονη Ελένα είχε γεννήσει, αντίκρισε στην κουζίνα το ακέφαλο πτώμα του θετού γιου του.

Ο Ποντγκόρνοφ, ο οποίος κρατείται, αρχικά είπε ότι δεν θυμόταν να έκοψε το κεφάλι του παιδιού. Στη συνέχεια όμως παραδέχτηκε ότι είχε δολοφονήσει το αγόρι με κουζινομάχαιρο, αν και δεν ανέφερε για ποιον λόγο.

Ένα άγριο έγκλημα έγινε στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης με έναν 38χρονο άντρα να χάνει τη ζωή του και μια 41χρονη γυναίκα να βρίσκεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο. Ενώ, η αστυνομία της Αγίας Πετρούπολης συνέλαβε έναν άνδρα, ο οποίος σκότωσε ένα συνεπιβάτη του στο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, επειδή του συνέστησε να φορέσει τη μάσκα

Ο άντρας έφερε πολλαπλά τραύματα στο σώμα, ενώ η γυναίκα είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο χέρι. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ο άντρας είχε χάσει ωστόσο τη ζωή του. Η γυναίκα είναι σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα πάντα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας.

Κάμερα ασφαλείας από εμπορικό κατάστημα έπιασε τη στιγμή που ο μαχαιρωμένος άντρας κάθεται στο πεζοδρόμιο, με το παντελόνι του μέσα στα αίματα, περιμένοντας προφανώς τις πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία δηλώνει για την ώρα πως η υπόθεση είναι σχετικά περίεργη. Ούτε υπόπτους έχει, ούτε κανείς είδε κάτι, ούτε πιθανό κίνητρο έχει βρει για την επίθεση.

Previous Post Next Post