Πανίσχυρη Προσευχή στην Παναγία για γρήγορη βοήθεια

 

Η ασθένειά μου είναι γνωστή σε σένα και πρόστρεξε με τη μητρική αγάπη σου σε μένα...

Προσευχή στην Παναγία για βοήθεια. Η Μητέρα μας Παναγία μας προστατεύει κάθε στιγμή. Όταν με πίστη ζητήσουμε την βοήθεια Της τότε την λαμβάνουμε κιόλας… Ας κάνουμε εγκάρδια προσευχή προς την Μητέρα μας Παναγία να μας φυλάει από κάθε ασθένεια και ας αφεθούμε στις μεσιτείες Της…

Προσευχή στην Παναγία για βοήθεια

Υπεραγία Θεοτόκε, τιμιωτέρα των χερουβίμ και ενδοξοτέρα των Σεραφίμ, πρόσδεξε την δέησιν του αμαρτωλού δούλου σου…

Γνωρίζω την αμαρτωλότητά μου και ζητώ ως ικέτης σου τη θεία βοήθειά σου. Μη με εγκαταλείψεις στην αδυναμία μου αλλά ευλόγησέ με μέ τη θεία παρουσία σου.

Η ασθένειά μου είναι γνωστή σε σένα και πρόστρεξε με τη μητρική αγάπη σου σε μένα τον αδύνατο που ζητά τη θεία ευσπλαγχνία σου.

Σε παρακαλώ με όλη την καρδιά μου να με ελεήσεις. Μην αποστρέψεις το πρόσωπό σου από μένα τον αμαρτωλό, αλλά έλα και άγγιξε το σημείο της ασθένειάς μου και θεράπευσέ με.

Εσένα παρακαλώ, ο αμαρτωλός και χωματένιος άνθρωπος, και δέομαι να κοιτάξεις το τραύμα του σώματός μου και μόνο η αφανής παρουσία σου θα θεραπεύσει την ασθένειά μου.

Τα θαύματά σου είναι άπειρα στον κόσμο, που δοξάζεσαι απείρως από τους ευλαβείς χριστιανούς.

Μην παραλείψεις και τη δική μου ικεσία μέσα στις μυριάδες ικεσίες των ανθρώπων.

Παναγία Μητέρα μου, μην εγκαταλείψεις εμέ τον αμαρτωλό, αλλά δώσε μου δύναμη εκ της θείας δυνάμεώς σου για να θεραπευτώ.

Παναγία ελεούσα, σώσε με και θεράπευσέ με.

Πάντων θλιβομένων ἡ χαρά, καί ἀδικουμένων προστάτις, καί πενομένων τροφή, ξένων τέ παράκλησις, καί βακτηρία τυφλῶν, ἀσθενούντων ἐπίσκεψις, καταπονουμένων σκέπη καί ἀντίληψις, καί ὀρφανῶν βοηθός, Μῆτερ τοῦ Θεοῦ τοῦ Ὑψίστου, σύ ὑπάρχεις, Ἄχραντε, σπεῦσον, δυσωποῦμεν, ρύσασθαι τούς δούλους σου.

Δέσποινα, προσδεξαι τάς δεήσεις τῶν δούλων σου, καί λύτρωσαι ἠμᾶς, ἀπό πάσης ἀνάγκης καί θλίψεως.

Τήν πάσαν ἐλπίδα μου εἰς σέ ἀνατίθημι, Μῆτερ τοῦ Θεοῦ, φύλαξον μέ ὑπό τήν σκέπην σου.

Previous Post Next Post