Αποκλειστικό: Όσα μου είπε ο Άγιος Παΐσιος για Ελληνοτουρκική σύρραξη και Μεγάλη Ελλάδα

 


Ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου γέροντας Χριστόδουλος για το μέλλον της Ελλάδας και την Ελληνοτουρκική σύρραξη

Ο γέροντας Χριστόδουλος καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου μιλάει για τα όσα του είχε αποκάλυψε ο Άγιος Παΐσιος για το μέλλον της Ελλάδας, τρεις βδομάδες πριν την κοίμηση του.

Στο Αρχονταρίκι των εκδηλώσεων για τα Δημήτρια 2016 ο αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος απαντώντας σε ερώτηση του κοινού για τις αποκαλύψεις του Αγίου Παϊσίου ανέφερε:

“Αυτά είναι λεπτά θέματα θα σας πω μονολεκτικά, και προς τα εκεί πάει η υπόθεση, για τη Μεγάλη Ελλάδα.

Θα σας πω αυτά που είπε σε εμένα, και όχι αυτά που άκουσα από κάποιους, τρεις βδομάδες πριν από την κοίμηση του ο Άγιος Παΐσιος.

Τρεις βδομάδες πριν κοιμηθεί ο Άγιος Παΐσιος τον επισκέφθηκα στη Σουρωτή όπου μου είπε ότι η Ελλάδα πρόκειται να περάσει μία μεγάλη πείνα, μία μεγάλη δοκιμασία, αλλά στο τιμόνι της Ελλάδος είναι η Παναγία και θα τη βοηθήσει.

Όταν ο Κύριος, μου είπε, πήγαν οι Έλληνες να τον επισκεφθούν είπε, «ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθή ο υιός του ανθρώπου».

Μας μίλησε λοιπόν για μία σύρραξη που η Ελλάδα θα έχει με την Τουρκία και είπε πως τότε θα βοηθήσουν οι Ρώσοι και η Ελλάδα δεν θα πάθει ζημιές.

Μετά από αυτό μας μίλησε για τη Μεγάλη Ελλάδα και το εξήγησε.

Δεν σας λέω λεπτομερής γιατί αυτά είναι λεπτά θέματα.

Αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορώ να μιλήσω για εθνικούς λόγους και δεν χρειάζεται στη φωτιά να ρίχνουμε λάδι και πετρέλαιο και βενζίνη.

Πάντως με βάση αυτά που ο Άγιος Παΐσιος είχε πει σε μένα, πολλά πράγματα έχουν τακτοποιηθεί, έχουν έλθει, τα έχουμε περάσει.

Είπε και για το Άγιον Όρος, πώς θα περάσουμε μία κρίση εσωτερική, την περάσαμε και την περνάμε. Να με συγχωρέσετε αλλά δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες.

Σχολιάζοντας την δήλωση που είχε κάνει τότε ο Ερντογάν για τα “σύνορα της καρδιάς μας” και μία Τουρκία η οποία θα ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη και θα καταλήγει στη Μοσούλη του Ιράκ, ο γέροντας Χριστόδουλος ανέφερε:

Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα τους στο Ζωνάρι, πάντως και να με συγχωρέσετε εγώ ένας καλόγερος είμαι , στο χάρτη δεν θα υπάρχει η Τουρκία.

Οι Κρυπτοχριστιανοί θα ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια.

Όταν ρώτησα τον άγιο Γέροντα Παΐσιο,  γέροντα θα την πάρουμε την Πόλη ή θα μας τη δώσουν όπως λέτε, τι θα την κάνουμε όμως εφόσον η Ελλάδα έχει ανάγκη από πληθυσμό; Και φταίμε όλοι μαζί αυτό όχι μόνο η πολιτεία που προδίδει και η εκκλησία φταίμε όλοι μας. Γιατί τους ανθρώπους που έχουν παιδάκια και οικογένεια δεν τους βοηθάμε όσο θα έπρεπε στα δύσκολα αυτά χρόνια.

Δεν θέλω να κάνω πολιτικό λόγο αλλά όλο λέμε για τους ξένους πως ευθύνονται για την κατάσταση στη χώρα μας, όμως οι ξένοι βρήκαν και τα κάνουν εφόσον υπάρχει προδοσία μέσα από εμάς.

Ας ελπίσουμε πως αυτό που είχε πει ο Άγιος Παΐσιος, πώς δηλαδή οι ξένοι σε συνεργασία με τους δικούς μας θα προσπαθήσουν να κάνω την Ελλάδα ένα άθεο κράτος δεν θα προλάβουν.

Previous Post Next Post