Εκτός ελέγχου η τουρκική προκλητικότητα – “Τον λόγο έχουν πλέον τα όπλα, ο στρατός και ο στόλος”

 


Σε μια άνευ προηγουμένου πρόκληση, ο Ντογού Περιντσέκ παλαίμαχος πολιτικός του κόμματος Vatan, απορρίπτοντας τα σενάρια διαλόγου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, σε παρέμβασή του στο CNN Turk και με παραληρηματικό λόγο, δήλωσε τα εξής:

“Τα θέματα της ανατολικής Μεσογείου δεν μπορούν να επιλυθούν με το δίκαιο, αλλά με τη δύναμη και με το στρατό…με διάφορες νομικές δικαιολογίες κανείς δεν μπορεί να υπερασπιστεί το δίκαιο της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο”.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Τούρκος πολιτικός, τάχθηκε υπέρ της πολεμικής λύσης λέγοντας: “στο τέλος θα χρειαστεί να πολεμήσουμε”.

Συνεχίζοντας, ο Τούρκος πολιτικός υποστήριξε πως η Ελλάδα “κατέλαβε” νησιά που δεν της ανήκουν.

“Οι Έλληνες ήρθαν στο Αγαθονήσι και αποβίβασαν τους στρατιώτες τους. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τους κάθε τόσο πάει εκεί. Έμπηξαν πια την ελληνική σημαία και εσείς και μόνο με τη δύναμη μπορείτε να βγάλετε από εκεί τους Έλληνες” υποστήριξε χαρακτηριστικά.

“Δείτε ο Oruc Reis, που δεν κάνει έρευνες εκεί, άοπλα και ελεύθερα. Γύρω του υπάρχουν 150 κομμάτια του στόλου. Αν δεν πήγαινε ο στόλος θα μπορούσε να σταθεί το Oruc Reis έστω για 2 ώρες;”, συνέχισε το παραλήρημα, ο Τούρκος πολιτικός, καταλήγοντας: “Μπορούμε να στηρίζουμε την “Γαλάζια πατρίδα” με τον τουρκικό στόλο. Από τώρα και μετά πλέον, το λόγο θα έχουν τα όπλα, ο στρατός και ο στόλος”.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια