«Φοβόμαστε! Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες..» Σπάραξε η μαμά της μικρής Αναστασίας



 Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας, αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου που βρίσκεται στο Τέξας του Χιούστον. Ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υγείας της με τον καρκίνο.

Η Ξένια Πρεζεράκου, αποκάλυψε τα νεότερα «Έχουμε ξεκινήσει θεραπείες από την Πέμπτη και σιγά-σιγά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε, να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί ακόμα είναι νωρίς.

Είμαστε στο Τέξας στο Χιούστον. Ξεκινήσαμε τις θεραπείες. Μας έδωσαν 35% επιτυχίας. Ακούγεται λίγο, αλλά μπροστά σε αυτό που μας είπαν στην Ελλάδα, το 0%, είναι μεγάλο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τώρα μας δίνουν 3-4 εβδομάδες για να κάνουμε μαγνητική, προκειμένου να δούμε πώς αντεπεξέρχεται ο όγκος στη θεραπεία. Οπότε έχουμε αυτές τις εβδομάδες μπροστά μας που χρειάζεται γερό στομάχι και υπομονή για να δούμε τι θα γίνει.

Οι θεραπείες αυτές έχουν αποτελέσματα στη συγκεκριμένη πάθηση. Είναι πολύ λίγοι οι survivors ανά τον κόσμο. Ένα μεγάλο ποσοστό αυτών έχει κάνει θεραπεία. Είμαι σίγουρη ότι θα πάει πολύ καλά, κι εγώ και ο πατέρας της. Να μην σας λέω ψέματα, φοβόμαστε».

«Η μικρή προσπαθεί να αντεπεξέλθει τώρα γιατί η θεραπεία της έχει πέσει βαριά. Δεν έχει συνηθίσει.. Ψυχολογικά είναι καλά, το παλεύει εδώ». Λίγες ημέρες νωρίτερα η Έρρικα Πρεζεράκου, έβαλε τα κλάματα στον αέρα του OPEN με την εξομολόγηση της..youweekly.gr

Previous Post Next Post