Καρδίτσα: Αστυνομικοί επιτίθενται σε έφηβους, περνούν χειροπέδες σε ανήλικη

 


Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας, όπου ένας αστυνομικός συλλαμβάνει με βίαιο τρόπο μία κατά πληροφορίες ανήλικη κοπέλα και της περνάει χειροπέδες. 

Το περιστατικό της αστυνομικής βίας καταγράφηκε από περίοικους και κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις.

Οι κάτοικοι της περιοχής και οι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν την αναίτια επίθεση των αστυνομικών, που πέρασαν χειροπέδες με βίαιο τρόπο στην κοπέλα, ρίχνοντάς την στο έδαφος. 

Το συμβάν έλαβε χώρα στην πλατεία Λάππα της Καρδίτσας. Στο βίντεο διακρίνεται ένας αστυνομικός να ακινητοποιεί στο έδαφος τη νεαρή κοπέλα που του φωνάζει επανειλημμένα «άφησέ με» ενώ ο φίλος της κοιτά αποσβολωμένος κι ανήμπορος να αντιδράσει. 

Περαστικοί σπεύδουν να διαμαρτυρηθούν και ζητούν από τους αστυνομικούς να αφήσουν τα παιδιά, ενώ από γύρω ακούγονται φωνές και βρισιές εν χορώ.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, τόσο η κοπέλα όσο κι ο νεαρός που φέρονται να είναι ζευγάρι, οδηγήθηκαν στο τμήμα. Μέχρι αργά το βράδυ η Αστυνομία δεν είχε εκδώσει κάποια ανακοίνωση.Πηγή: ethnos.gr

Previous Post Next Post