Ανατροπή στην εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις, τα νέα στοιχεία από το κινητό της



 Παρακαλώ κοινοποιήστε το αρθρο να βρεθεί γρήγορα ! Εξονυχιστικά ψάχνουν οι Αρχές «ίχνη» για την υπόθεση εξαφάνισης της 19χρονης Αρτέμιδος - Τα νέα δεδομένα που ανέφερε στο Newsbomb.gr ο δικηγόρος της οικογένειας

Ώρες αγωνίας περνάει για 31η συνεχόμενη ημέρα η οικογένεια της 19χρονης Αρτέμιδος, μετά την αιφνίδια εξαφάνισή της, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Υπάρχουν σημαντικά νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, προσπαθώντας να λύσουν το «κουβάρι» της μυστηριώδους εξαφάνισης στο Κορωπί.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Αρτέμιδος, μίλησε για τα δεδομένα που ρίχνουν φως στην υπόθεση της εξαφάνισής της, στο Newsbomb.gr.

«Είναι μία υπόθεση η οποία εξελίσσεται σε θρίλερ, έχουμε εντοπίσει το ακριβές στίγμα που έκλεισε το κινητό μέσω της αστυνομίας, το οποίο είναι στην Παιανία, κοντά στο μετρό, ωστόσο δεν μας έδωσε κάτι. Ψάξαμε σε μεγάλη ακτίνα, με σκυλιά, drones και διάφορα μέσα για να δούμε μήπως έχει γίνει κάτι κακό, αλλά δεν είχαμε κάποιο αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας.

Αναφορικά με τα μηνύματα από άγνωστο αποστολέα που έλαβε ο αδερφός της 19χρονης, ο δικηγόρος της οικογένειας κ. Ντούγκας, τόνισε ότι «Μετά από τις έρευνες, ήρθαν κάποια απειλητικά μηνύματα, και συγκεκριμένα ο αδερφός της 19χρονης, δέχτηκε κάποια γραπτά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο, που του έλεγαν πως αν καταβάλλει ένα ποσό, τότε θα γυρίσει η αδερφή του στο σπίτι. Φυσικά, από την πρώτη στιγμή τα μηνύματα δόθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για περαιτέρω έρευνες. Στη συνέχεια, ζητήσαμε από τον άγνωστο αποστολέα των γραπτών μηνυμάτων να μας δώσει ένα στοιχείο ζωής από την κοπέλα αλλά μετά ενώ διαβάστηκαν τα μηνύματα, εξαφανίστηκε, οπότε το πιθανότερο είναι πως επρόκειτο για φάρσα.

Εμείς δώσαμε όλα τα στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές και θα καταθέσουμε μήνυση για εκβιασμό και απάτη για τα sms που δέχθηκε ο αδερφός της κοπέλας στο κινητό του. Θεωρώ ότι οι αρμόδιες Αρχές κάνουν την έρευνα και είναι κοντά στο να εντοπίσουν τον άγνωστο αποστολέα των γραπτών μηνυμάτων», είπε στο Newsbomb.gr ο κ. Αναστάσιος Ντούγκας.



«Επιπλέον έχουμε κάποιες πληροφορίες ότι έχουν δει την κοπέλα. Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν μέσα από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την προηγούμενη Παρασκευή, ότι την είδαν έξω από την Cosmote στην Παλλήνη να διαπληκτίζεται με κάποιον, σε ένα μαύρο αυτοκίνητο.», ανέφερε ο ίδιος.

Ο δικηγόρος, απεκλεισε το ενδεχόμενο η 19χρονη να έφυγε με την θέληση της, τονίζοντας πως «Ήταν μία κοπέλα 19 χρονών που ήθελε να πάει για δουλειά, δεν είχε χρήματα και ταυτότητα μαζί της, επομένως τα στοιχεία συνηγορούν στο ότι κάπου κρατείται παρά τη θέληση της. Αυτή την περίοδο, η οικογένεια της περνούσε δύσκολα, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουν οι δικοί της και η Άρτεμις είναι ένα πολύ ευαίσθητο κορίτσι, δεν θα έφευγε ποτέ με την θέλησή της, αφήνοντας την οικογένειά της.»

Ακόμη ένα σημαντικό στοιχείο που οδηγούν στο συμπέρασμα πως δεν ήταν επιλογή της το να φύγει, είναι το γεγονός ότι και οι δύο SIM από το κινητό της έκλεισαν στις 17.50 το απόγευμα της 16ης Οκτωβρίου, όπως ανέφερε ο ίδιος ο δικηγόρος.

«Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, γιατί μιλάμε για ένα κορίτσι πολύ μαζεμένο, το οποίο δεν είχε φύγει ποτέ από το σπίτι της, δεν είχε καμία εμπειρία.», κατέληξε ο δικηγόρος της οικογένειας.

 Παρακαλώ κοινοποιήστε το αρθρο να βρεθεί γρήγορα !

Previous Post Next Post