Άγιος Παΐσιος: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση – Η προφητεία για τον διαμελισμό της Τουρκίας

 


Άγιος Παΐσιος: Εγώ δε θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω. Η Τουρκία θα διαμελιστεί σε 3-4 κομμάτια. Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.

Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους.

Το Κουρδικό έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης (δηλ. των κρυπτοχριστιανών Ελλήνων της Τουρκίας) θα ανάβονται πάνω στη γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω.

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος για τον Ελληνοτουρκικό πόλεμο

λληνοτουρκικός πόλεμος: Οι Τούρκοι, οι Ρώσοι και τα στενά. Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος είχε πει εδώ και χρόνια για όσα σήμερα διαφαίνονται… Είχε μιλήσει για την επίθεση της Τουρκίας, για τα 6 μίλια, τον επερχόμενο πόλεμο, την Πόλη και για το ότι πολλοί Τούρκοι θα βαπτιστούν. Παρακάτω διαβάστε μαρτυρίες προσκυνητών που είχαν μιλήσει με τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο και τον ρωτούσαν για εθνικά θέματα.

Ελληνοτουρκικός πόλεμος: Οι Τούρκοι, οι Ρώσοι και τα στενά

Κάποτε, είχα πάει στον Γέροντα με ένα φίλο μου και εκεί συναντήσαμε μια παρέα από πέντε παιδιά. Τότε ρώτησα τον Γέροντα ποιες προέβλεπε να είναι οι εξελίξεις σχετικά με την Τουρκία.

Το Αγιορείτικο Θυμίαμα είναι αυθεντικό μοναστηριακό προϊόν. Φτιάχνεται με προσωπική φροντίδα & προσευχή από κελλιώτες μοναχούς.

Αγοράστε το μοναδικό Αγιορείτικο Μοσχοθυμίαμα εδώ.

«Γέροντα», του λέω «απ΄την Αλεξανδρούπολη είμαστε. Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει;».

Μου απαντά: «Κοίταξε να δεις. Οι Τούρκοι δεν θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη. Θα κάνουν μόνο μια πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι»» .

Ελληνοτουρκικός πόλεμος – Μετά ρωτάω:

«Γέροντα, πως θα καταλάβω εγώ ότι θα είμαστε κοντά στον πόλεμο;»

«Όταν», λέει, «θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος. Ακολουθεί».

Λέω: «Και ποια κράτη θα συμμετέχουν;»

Previous Post Next Post