Άγρια επίθεση δέχθηκε η εισαγγελέας της δίκης Τοπαλούδη - Παραμορφώθηκε το πρόσωπό της από τα χτυπήματα



Στην αγόρευσή της στην δίκη Τοπαλούδη άφησε αιχμές για προσπάθειες να «κουκουλωθεί» η υπόθεση - Όνειδος για το ελληνικό κράτος η βίαιη επίθεση που δέχτηκε

Άγρια επίθεση κοντά στο σπίτι της δέχτηκε η εισαγγελέας της δίκης στην υπόθεση Τοπαλούδη, Αριστοτελεία Δόγκα, και προκαλείται απορία για το ποιοι το έκαναν και με ποια κίνητρα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων στο tvxs, η εισαγγελέας ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο και μάλιστα τα χαρακτηριστικά της ήταν παραμορφωμένα.

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι συνέλαβαν έναν ύποπτο άνδρα που επέβαινε σε αυτοκίνητο.

«Δύο μέρες σας καλώ και δεν δώσατε σημασία», φέρεται να είπε σε έντονο ύφος στους αστυνομικούς η κ.Δόγκα που ζήτησε να πάρουν τηλέφωνο τον εισαγγελέα υπηρεσίας.

Απορία δημιουργείται επίσης και για το γεγονός πως μια εισαγγελέας που είναι γνωστή στο πανελλήνιο δεν έχει τεθεί υπό προστασία από τις αρχές.

Ως εισαγγελέας στη δίκη Τοπαλούδη, η κα Δόγκα είχε κάνει μια συγκινητική αγόρευση για την αποτρόπαια δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας. Η αγόρευση είχε διχάσει, προκαλώντας θετικά σχόλια από πολίτες στα social media αλλά και επικρίσεις από συναδέλφους της νομικούς.

Στην αγόρευσή της άφησε αιχμές για προσπάθειες να «κουκουλωθεί» η υπόθεση. «Έχω ενημερωθεί από αξιωματούχους – ερευνητές της υπόθεσης Τοπαλούδη για «πιέσεις» που τους ασκήθηκαν και για ιδιομορφίες που είχε ο συγκεκριμένος φάκελος», είχε πει μεταξύ άλλων αφήνοντας αιχμές για προσπάθεια παρέμβασης από συγγενείς ενός εκ των κατηγορουμένων, οι οποίοι είχαν σημαντικές γνωριμίες στη Ρόδο, όπου σημειώθηκε το έγκλημα.
Previous Post Next Post