Σοκαρισμένη η μητέρα του Αντώνη: «O γιος μου δεν έχει τέτοιες αρχές. Δεν εκφράζεται έτσι»

 


Παρελθόν για το Βig Brother αποτελεί, ο Αντώνης Αλεξανδριδης, ο οποίος εκδιώχθηκε από το ριάλιτι, μετά το χυδαίο και σεξιστικό σχόλιο που έκανε περί βιασμού. Το επίμαχο σχόλιο, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και οδήγησε στην άρον-άρον αποπομπή του είχε ως εξής: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βiασμα».

Το TLIFE επικοινώνησε με τη μητέρα του. Η Λουίζα Αλεξανδρίδη, χωρίς να μπορεί ακόμα να πιστέψει, το θόρυβο που προκάλεσε ο γιος της με τα λεγόμενά του, μας είπε: «Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι κλονισμένη, δεν ξέρω τι να πω. Έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ».

Συγκλονισμένη η μητέρα του πρώην παίκτη του Βig Brother, σχεδόν κλαίγοντας, ανέφερε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ, με όλη αυτή την κατάσταση ενώ τονίζει πως ο γιος της έχει μεγαλώσει με αρχές και ότι στη ζωή και στην καθημερινότητά του δεν εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

«Ο Αντώνης δεν είναι έτσι, δεν έχει τέτοιες αρχές ο γιος μου! Δεν εκφράζεται έτσι. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να είστε καλά», πρόσθεσε η μητέρα του.

Previous Post Next Post