Σοκαρισμένη η μητέρα του Αντώνη: «O γιος μου δεν έχει τέτοιες αρχές. Δεν εκφράζεται έτσι»

 


Παρελθόν για το Βig Brother αποτελεί, ο Αντώνης Αλεξανδριδης, ο οποίος εκδιώχθηκε από το ριάλιτι, μετά το χυδαίο και σεξιστικό σχόλιο που έκανε περί βιασμού. Το επίμαχο σχόλιο, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και οδήγησε στην άρον-άρον αποπομπή του είχε ως εξής: «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βiασμα».

Το TLIFE επικοινώνησε με τη μητέρα του. Η Λουίζα Αλεξανδρίδη, χωρίς να μπορεί ακόμα να πιστέψει, το θόρυβο που προκάλεσε ο γιος της με τα λεγόμενά του, μας είπε: «Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι κλονισμένη, δεν ξέρω τι να πω. Έχω στεναχωρηθεί παρά πολύ».

Συγκλονισμένη η μητέρα του πρώην παίκτη του Βig Brother, σχεδόν κλαίγοντας, ανέφερε πως έχει στεναχωρηθεί πολύ, με όλη αυτή την κατάσταση ενώ τονίζει πως ο γιος της έχει μεγαλώσει με αρχές και ότι στη ζωή και στην καθημερινότητά του δεν εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο.

«Ο Αντώνης δεν είναι έτσι, δεν έχει τέτοιες αρχές ο γιος μου! Δεν εκφράζεται έτσι. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Να είστε καλά», πρόσθεσε η μητέρα του.

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια