Μαυρίδης: Έδειξε φωτογραφία από τον χώρο κράτησης στο Μεξικό που «διαψεύδει» η πρεσβεία

 


Ο παρουσιαστής και tattoo artist έδειξε σε δημοσιογράφους το επίμαχο στιγμιότυπο

Μία φωτογραφία από τον χώρο όπου κρατείτο στο Μεξικό για τρεις ημέρες μοιράστηκε μπροστά στις κάμερες ο Γιώργος Μαυρίδης.   

Ο παρουσιαστής και γνωστός tatoo artist, βρέθηκε στο πλατό του πρωινού του Open TV και μίλησε παρουσία της δικηγόρου του για την περιπέτεια που έζησε στο Μεξικό.   Αναφέρθηκε ειδικά στην «ειδική διαμορφωμένη αίθουσα» στην οποία μεταφέρθηκαν από τις αρχές της χώρας. και την οποία έχει αμφισβητήσει η πρεσβεία. 

Ο κ. Μαυρίδης έδειξε στο πάνελ της εκπομπής και σχετική φωτογραφία, που κατάφερε να βγάλει για να αποδείξει τα λεγόμενά του για τα όσα έγιναν στο Μεξικό.   

Οι παρόντες επιβεβαίωσαν την ύπαρξη της φωτογραφίας, η οποία ωστόσο δεν φάνηκε στην κάμερα. Ο κ. Μαυρίδης δε, δεσμεύτηκε να τη δημοσιεύσει σε μελλοντικό χρόνο. Χθες με ανάρτησή του, ο Γιώργος Μαυρίδης επιτέθηκε και κατά της πρεσβείας στο Μεξικό, που αμφισβήτησε τον χώρο κράτησής του ίδιου και των συνεργατών του.

Θα ήθελα να ενημερώσω την αγαπημένη πρεσβεία του Μεξικού, ότι παρότι η χώρας σας δεν είναι πρώτη σε παραγωγή ελαιολάδου, το λάδι ρέει αυθονο και ότι έχω μια φωτογραφία στο κινητό μου από την "ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα".

Θέλω να προσθέσω ότι έχω τα στοιχεία συγκρατουμενων, εεεεε συγνώμη τουριστών ηθελα να πω, που πέρασαν τις μέρες τους μαζί μας και θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε τις μαρτυρίες τους σε βίντεο για τις ευχάριστες αναμνήσεις που είχαν από την "ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα".

Ενα απλό στυλό που δεν βρήκατε στο ψάξιμο και ένα κομμάτι χαρτί υγείας μπορούν να φανούν χρήσιμα στις μέρες μας.

Φυσικά, οποίος έχει κάποια διαθέσιμη προσφορά για την αγορά της φωτογραφίας είμαι ανοικτός σε προτάσεις, αν θέλετε πάλι, δέχομαι και από εσάς προσφορά μπας και πατσισουμε τα λεφτά από τα εισητηρια, την ταλαιπωρία και την ηθική και υλική βλάβη της ομάδας μου.

Αντ'αυτου αν ήμουν στην θέση σας, θα καθόμουν ήρεμα και ωραία στο γραφείο μου απολαμβάνοντας την άνεση του και δεν θα έμπαινα σε διαδικασία να ανοίξω πόλεμο με έναν Ευρωπαίο πολίτη ο οποίος βάση νόμου μπορεί να κρατηθεί μόνο για 6 ώρες στην "ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα" σας και κρατήθηκε 4 μέρες και κατά παράβαση σωρειασ θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρωπου!

ΥΓ: Έγραψα μόνο το 10%, αν θέλετε μπορώ στην επόμενη ανάρτηση μου να προσθέσω και το άλλο 90% με βανακια χουντινι που έχουν την μαγική ικανότητα να εξαφανίζουν.

ΥΓ2: Για αμόρφωτος τατουατζης τα πήγα καλά αλλά να μην ξεχνάτε ότι μπορώ και καλύτερα!

Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Γράψε ένα σχόλιο..

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια