Ελληνοτουρκικά: Ένα βήμα πρίν την ένοπλη σύρραξη – Κλίμα επίδοσης τελεσιγράφου για αφοπλισμό του Καστελλόριζου

 


Die Welt: “Δύο βήματα πριν την επίθεση στην Ελλάδα βρίσκεται η Τουρκία”

Η Γερμανική εφημερίδα με εκτενές άρθρο της για την ελληνοτουρκική κρίση προκαλεί σάλο. Σύμφωνα με το δημοσιεύμα ο πρόεδρος της τουρκίας Ρ.Τ. Ερντογάν ζήτησε από την ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του να επιτεθούν στις αντίστοιχες Ελληνικές. Μάλιστα στο ίδιο άρθρο η γερμανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Ερντογάν ζήτησε την βύθιση ελληνικού πλοίου ή την κατάρριψη πολιμικού αεροσκάφους.

Δεν διαψεύδει την είδηση η τουρκική κυβέρνηση

Σε σημερινό της δημοσίευμα η συντάκτρια της γερμανικής εφημερίδας, Μάριο Σέντκερ, αναφέρει:

”Ο Ερντογάν θέλει να γατζωθεί στην εξουσία μέχρι το 2023. Στόχος του είναι να προκληθεί ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, ακόμα και ο πόλεμος. Ο Τούρκος πρόεδρος θέλει να συσπειρώσει τον λαό του, καθώς η οικονομία είναι υπό κατάρρευση, η πανδημία καλπάζει, ενώ τα σχέδιά του σε Λιβύη και Συρία δεν του βγαίνουν”

Αναφορικά με την διαταγή επίθεσης που έδωσε ο Ερντογάν η ίδια εφημερίδα αναφέρει ότι οι οι Τούρκοι στρατηγοί ανέλυσαν στον Ερντογάν την σειρά που ακολουθείται πριν την ένοπλη σύγκρουση.

Πρώτα γίνονται οι συζητήσεις στο παρασκήνιο με τους εμπλεκόμενους, μετά πραγματοποιούνται γυμνάσια, ακολουθούν ακριβείς στρατιωτικές ασκήσεις, στη συνέχεια προειδοποιητικά πυρά, και μετά η επίθεση.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η τουρκία επί του παρόντος βρίσκεται στο στάδιο των γυμνασίων και θα ακουθήσουν οι στρατιωτικές ασκήσεις.

Δημιουργία κλίματος για επίδοση τελεσίγραφου στην Ελλάδα, αλλιώς εισβολή…

Τούρκοι εν ενεργεία και απόστρατοι υψηλόβαθμοι αξιωματικοί υποστηρίζουν ότι ήρθε η ώρα της ξεκαθάρισης των λογαριασμών με την Ελλάδα, προχωρώντας σε ένοπλη σύρραξη.

Σε συνέχεια του δημοσιεύματος του paralipomenanews.com με τίτλο “Τουρκική προβοκάτσια με φόντο το Καστελόριζο – Τουρκία: “Η Ελλάδα παραβαίνει την συνθήκη των Παρισίων του 1947””, είναι χαρακτηριστική του κλίματος η δηλώση του δημοσιογράφου του TRT Yusuf Erim να καλεί ανοιχτά σε εισβολή:

«Η Τουρκία οφείλει να δώσει αυστηρή εντολή στην Ελλάδα να αποστρατικοποιήσει το Καστελόριζο άμεσα. Εάν αυτό το αίτημα δεν απαντηθεί, τότε οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις πρέπει να εφαρμόσουν τις συνθήκες για το νησί και να απομακρύνουν τις στρατιωτικές δυνάμεις με επέμβαση».

Ο απόστρατος ναύαρχος Ντενίζ Κουτλούκ στον ίδιο δημοσιοφράφο καλεί τον Ρ.Τ.Ερντογάν προκλητικά: «Η Τουρκία πρέπει να δηλώσει πως “Δεν αναγνωρίζουμε κυριαρχία σε αυτά τα 16 νησιά. Η Τουρκία πρέπει να πει πως “Ελλάδα εντός 48 ωρών και υπό παρατήρηση από διεθνείς παρατηρητές θα διασφαλίσεις τον αφοπλισμό αυτών των νησιών ή αλλιώς αυτά τα νησιά είναι δικά μας’’. Και ένα-ένα να τα πάρουμε και να τελειώσουμε. Διαθέτουμε αυτήν την ισχύ».

Όλα αυτά συμβαίνουν ταυτόχρονα με δημοσιεύματα του TRT περί πλήρους επιχειρησιακής ενεργοποίησης των S-400 και δοκιμής τους με πλήγματα κατά της Ελλάδος άμεσα…

Για ακόμη μια φορά το paralipomenanews.com δηλώνει την απόλυτη σιγουριά του για το αξιόμαχο των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Όλοι πρέπει να ήμαστε σίγουροι πως αν αποφασίσει αυτός ο απολίτιστος λαός να πατήσει το πόδι του σε Ελληνικό έδαφος ο Ορθόδοξος ΕΣ θα τον κάνει να το μετανιώσει ακριβά.

Previous Post Next Post