Βρέθηκε θαμμένος ο Εξαφανισμένος 33χρονος - Τι συνέβη; Πρόκειται για τον 33χρονο Πόπα Αντρέι, από τη Ρουμανία, κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος πρόσφατα είχε μετακομίσει με την αρραβωνιαστικιά του στην Κύπρο.

Στη χώρα που έμελλε να αφήσει και την τελευταία του πνοή, αφού η εξαφάνισή του, ήταν τελικά απαγωγή με σκοπό τη δολοφονία.

Το «κουβάρι» της υπόθεσης φαίνεται πως έλυσε 26χρονος, ο Jagtar Singh από την Ινδία, ο οποίος μετά τη διάπραξη του εγκλήματος, διέφυγε στα κατεχόμενα και συνελήφθη από τις κατοχικές αρχές του ψευδοκράτους και μόλις πρόσφατα παραδόθηκε (μαζί με τον Γιώργο Χριστοδούλου – Ζαβράντωνα) στις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ταυτόχρονα η Κυπριακή Δημοκρατία μέσω της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για το έγκλημα παρέδωσε τον Ümit Ertuğrul, ο οποίος είχε εμπλακεί σε συμπλοκή στις ελεύθερες περιοχές και τον ζητούσαν στο ψευδοκράτος.

Τι συνέβη;

Ο 33χρονος Πόπα Αντρέι είχε αναχωρήσει από το σπίτι του λίγο μετά τις 14:00 το απόγευμα της 22ης Ιουλίου, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, ηλικίας 26 και 25 χρόνων. Στις 15:20 της ίδιας μέρας ο 33χρονος φέρεται να επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο και να του ανάφερε ότι ο 26χρονος και ακόμα ένας άνδρας τον μετέφεραν σε άγνωστη του περιοχή και αφού πρώτα του επιτέθηκαν, τον λήστεψαν.

Ήθελαν, ταυτόχρονα, να πάρουν και το κινητό του τηλέφωνο. Από έρευνες των αστυνομικών Λάρνακας, διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο του 33χρονου Πόπα απενεργοποιήθηκε στις 15:40 της 22ης Ιουλίου. Από τότε η τύχη του αγνοείται…

Ο 33χρονος ήρθε σχετικά πρόσφατα στην Κύπρο για μόνιμη εγκατάσταση. Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι όποιες διαφορές είχε ο 33χρονος με άλλα πρόσωπα, πιθανόν και να προϋπήρχαν όταν αυτός βρισκόταν ακόμα στη χώρα του.nassosblog.gr

Google is delisting results! Be the first to tell the world the TRUTH! Share this article NOW!

Thank you for your support!

Write a comment...