Νίκος Παπαναστασίου: Η Συγκλονιστική Εξομολόγηση 8 Χρόνια Μετά Την Αυτοκτονία Της Κόρης Του ΒΙΝΤΕΟ

 


Νίκος Παπαναστασίου: Η συγκλονιστική εξομολόγηση 8 χρόνια μετά την αυτοκτονία της κόρης του ΒΙΝΤΕΟ

Μακριά από όλους και όλα ζει εδώ και λίγο καιρό ο Νίκος Παπαναστασίου. Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός τη δεκαετία του ’80, έχει πλέον απομονωθεί

σε ένα ορεινό χωριό στο νομό Φωκίδας και συγκεκριμένα στον Επτάλοφο, τη γνωστή σε όλους μας Αγόριανη, που βρίσκεται στις βορειοανατολικές πλαγιές του Παρνασσού.

Ο Νίκος Παπαναστασίου έχει αλλάξει ριζικά την καθημερινότητά του και ζει πλέον στη φύση ως αγρότης. Ο ηθοποιός μετά το αναπάντεχο χτύπημα της μοίρας, όταν η κόρη του

Εύα αυτοκτόνησε πριν από 8 χρόνια, βυθίστηκε στο απόλυτο πένθος και δεν κατάφερε ποτέ να συμβιβαστεί με την ιδέα του θανάτου της.

Ο Νίκος Παπαναστασίου ξενάγησε την κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και την Κατερίνα Σουλιώτη στο σπίτι του στον Επάλοφο και μίλησε για τη νέα του καθημερινότητα.

«Δεν την έχω νιώσει τη μοναξιά στο χωριό. Είναι τόσο μαγευτικά που είμαι γεμάτος. Μου λείπει το θέατρο και ο κινηματόγραφος, όπως λείπει σε όλους τους ηθοποιούς. Στο θέατρο κάτι θα κάνω. Το αγαπάω το θέατρο.

Το κτήμα είναι δικό μου, δεν κατάγομαι από εδώ. Μου είχε πει ένας φίλος μου πριν 15 χρόνια πως το πουλάνε.

Όταν το είδα το πήρα αμέσως. Έχω πάρει σύνταξη. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Οι κάτοικοι εδώ είναι καταληκτικοί.

Η απομόνωση μερικές φορές είναι γοητευτική. Μερικές φορές σκληρή. Δε μου λείπει τίποτα εδώ. Δεν φοβάμαι τον θάνατο. Έχω εξοικειωθεί.

Ό,τι πιο τραγικό μπορεί να συμβεί στη ζωή ενός πατέρα είναι αυτό. Να χάσει το παιδί του», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Παπαναστασίου..Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια