Προφητεία για τον κορωναϊό από τον 15 αιώνα! "Δεν θα σταματήσει μέχρι να εκδικηθεί με θάνατο"


Ο κινεζικός ιος ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, όταν ανακαλύφθηκε στην πόλη Ουχάν, όταν μια νέα μορφή του κορωναϊού, Novel Coronavirus (2019-nCoV) ανακαλύφθηκε! Τι λέει προφητεία από τον 15 αιώνα;

Ο ιός εντοπίστηκε αρχικά σε μια πολυσύχναστη αγορά θαλασσινών και ο αριθμός των μολυσμένων ανθρώπων εκτοξεύθηκε στα ύψη τον τελαυταίο καιρό σε όλο τον πλανήτη.

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας έχουν προτείνει τώρα ότι ο Michele de Nostradame, ή ο Nostradamus, προέβλεψε την επιδημία τον 15ο αιώνα.

Οι οπαδοί του Νοστράδαμου θεωρούν τον άνθρωπο ως ισχυρό προφήτη και εφιάλτη που πρόβλεψε τη Μεγάλη Φωτιά του Λονδίνου το 1666 και την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ το 1933.

Ο Νοστράδαμος έγραψε τις υποτιθέμενες προφητείες του με τη μορφή μυστικών περασμάτων γνωστών ως quatrains. Δημοσιεύθηκε το 1555 στο μεγαλοπρεπές έργο του Προφήτες.

Η μεγάλη πανούκλα της ναυτικής πόλης, δεν θα σταματήσει μέχρι να εκδικηθεί το θάνατο

Ένα από αυτά τα quatrains, Century 2:53, θα μπορούσε να είναι μια αναφορά στον κοροναϊό, σύμφωνα με τις online εκτιμήσεις.

Το απόσπασμα αναφέρει: "Η μεγάλη πανούκλα της ναυτικής πόλης

"Δεν θα σταματήσει μέχρι να εκδικηθεί με θάνατο

"Από το δίκαιο αίμα, καταδικασμένο για μια τιμή χωρίς έγκλημα,

"Από την μεγάλη κυρία εξοργισμένη από την προσποίηση."

Η επαρχία Hubei είναι μια περιοχή της ανατολικής Κίνας, οπότε είναι απίθανο να είναι η Wuhan η «πόλη της θάλασσας» που αναφέρεται από τον Νοστράδαμο.

Η ασθένεια, ωστόσο, εντοπίστηκε σε μια αγορά θαλασσινών, η οποία θα μπορούσε να είναι μια χαλαρή σύνδεση με το quatrain.

Ο Νοστράδαμος ανέφερε μια άλλη πληγή στον Αιώνα 2:56.

Το απόσπασμα αναφέρει: "Εκείνος που ούτε η πανούκλα ούτε ο χάλυβας δεν ήξεραν πώς να τελειώσουν,

"Θάνατος στην κορυφή των λόφων χτύπησε από τον ουρανό:

"Ο ηγούμενος θα πεθάνει όταν θα καταστραφεί

"Αυτοί του ναυαγίου που επιθυμούν να καταλάβουν το βράχο."
Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια