Ήταν μαζί για 67 ολόκληρα χρόνια. Το εντυπωσιακό όμως της υπόθεσης, είναι το πως πέθαναν…

 


Ήταν μαζί για 67 ολόκληρα χρόνια. Το εντυπωσιακό όμως της υπόθεσης, είναι το πως πέθαναν…

Η ιστορία αγάπης του Floyd και της Violet Hartwig είναι απλά μοναδική. Πέθαναν με διαφορά μερικών ωρών στις 11 Φεβρουαρίου το 2015, ο Floyd σε ηλικία 90 χρονών και η Violet 5 ώρες αργότερα, στα 89 της χρόνια.

Γνωρίστηκαν στο νηπιαγωγείο όμως το ειδύλλιό τους ξεκίνησε όταν βρέθηκαν σε έναν χορό κατά τη διάρκεια του Β” Π.Π.. Αντάλλαξαν πάνω από 100 εpωτικάγράμματα από το 1946 έως το 1948, ενώ παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 1947 όταν ο Floyd γύρισε στην πατρίδα με άδεια.

Η Violet υπέφερε από άνοια τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ο Floyd όμως ήταν πάντα στο πλευρό της και τη φρόντιζε. Μέχρι το Φεβρουάριο που διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια και οι γιατροί του έδωσαν δύο εβδομάδες ζωής ακόμη…

Έτσι, μέσα σε λίγες μέρες το ζευγάρι νοσηλεύτηκε και άφησαν την τελευταία τους πνοή με τα κρεβάτια τους ενωμένα για να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου, όπως ακριβώς επιθυμούσαν.Αν σου αρέσει το άρθρο πάτα το μπλε κουμπί και κανε μας Like για να ξέρουμε τι σου αρέσει και να δημοσιευουμε παρόμοια θέματα..
Σε ευχαριστούμε για τη στήριξη!

Γράψε ένα σχόλιο..